Про затвердження Інструкції про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності ліцензій на ветеринарну практику, умови і правила її здійснення та контроль за їх дотриманням  

Наказ Ліцензійної палати при Міністерстві економіки України,
Головного управління ветеринарної медицини
з держветінспекцією Мінсільгосппроду України
від 10 квітня 1996 року N ЛП-8/15

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
23 квітня 1996 р. за N 200/1225

Із змінами і доповненнями, внесеними
наказом Ліцензійної палати при
Міністерстві економіки України,
Головного управління ветеринарної медицини
з держветінспекцією Мінсільгосппроду України
від 15 липня 1996 року N ЛП-16/25,
наказом Ліцензійної палати України,
Державного департаменту ветеринарної медицини
Мінагропрому України 
від 1 лютого 1999 року N 12/2

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 17 травня 1994 року N 316 "Про Положення про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності спеціальних дозволів (ліцензій) на здійснення окремих видів діяльності"від 8 серпня 1995 року N 618 "Питання Ліцензійної палати при Міністерстві економіки" НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Інструкцію про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності ліцензій на ветеринарну практику, умови і правила її здійснення та контролю за їх дотриманням (далі - Інструкція), що додається.

2. Відділу впровадження загальнодержавної системи ліцензування Ліцензійної палати (Хоменко Л. І.), відділу ветеринарної справи та фармацевтики Головного управління ветеринарної медицини з держветінспекцією Мінсільгосппроду України (Блажко В. А.): 

2.1. Довести до відома управлінням ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя Інструкцію про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності ліцензій на ветеринарну практику, умови і правила її здійснення та контролю за їх дотриманням.

3. Відділу контрольно-координаційної роботи Ліцензійної палати (Корнійчук В. Г.) передбачити у планах-графіках роботи перевірки додержання порядку надання управліннями ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя спеціальних дозволів (ліцензій) на ветеринарну практику. 

4. Управлінням ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя щомісячно надавати інформацію на Реєстраційних картках до Ліцензійної палати та Головного управління ветеринарної медицини. Відділу ведення Єдиного державного реєстру (Небильцов В. Я.) забезпечити включення інформації до Єдиного ліцензійного реєстру.

5. Головному управлінню ветеринарної медицини з держветінспекцією забезпечити публікацію Інструкції в засобах масової інформації.

6. Положення про порядок видачі ліцензій на право займатися підприємницькою ветеринарною практикою на території України, затверджене державним Міністром - Міністром сільського господарства України 20 грудня 1991 року, визнати таким, що втратило чинність (наказ N 111).

7. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника голови Ліцензійної палати Третьякова С. І. та заступника начальника Головного управління ветеринарної медицини з держветінспекцією Мінсільгосппроду України Ільченка А. В. 

 

Заступник Міністра економіки України,
Голова ліцензійної палати  

 
В. І. Маринін  

Начальник Головного управління
ветеринарної медицини з
держветінспекцією Мінсільгосппроду України  

 
 
П. П. Достоєвський  



ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Ліцензійної палати при Міністерстві економіки України,
Головного управління ветеринарної медицини з держветінспекцією Мінсільгосппроду України
від 10 квітня 1996 р. N ЛП-8/15

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
23 квітня 1996 р. за N 200/1225  

 

 

 

 

 

 

 

 

ІНСТРУКЦІЯ
ПРО ПОРЯДОК ВИДАЧІ СУБ'ЄКТАМ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІЦЕНЗІЙ НА ВЕТЕРИНАРНУ ПРАКТИКУ, УМОВИ І ПРАВИЛА ЇЇ ЗДІЙСНЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЗА ЇХ ДОТРИМАННЯМ

Інструкція втратила чинність
(згідно з наказом Ліцензійної палати України,
 Державного департаменту ветеринарної медицини Мінагропрому України 
від 1 лютого 1999 року N 12/2)

 
 
Поиск :

Введите слово или фразу для поиска: (например, «профендер»)

22.12.2021

Пьяные попугаи затерроризировали жителей города Подробнее »

21.12.2021

Школьник пошел в туалет и пережил нападение медведя-губача Подробнее »

20.12.2021

Огромный крокодил целиком проглотил акулу на глазах у рыбаков Подробнее »